Priklop in konfiguracija žičnih in brezžičnih mrežnih naprav

Brez delovanja interneta si v današnjih časih težko predstavljamo, zato vam v podjetju Anni pomagamo urediti vašo žično in brezžično omrežje. Z dolgoletnimi izkušnjami vam pomagamo, da bo vaše omrežje varno in zanesljivo, da bi lahko brez skrbi brskali po spletu. Lahko vam uredimo že obstoječe naprave ali pa vam ponudimo novo.

 

 

V praksi je velikokrat problem s slabim brezžičnim signalom ali z varnostjo, kar pomeni ogroženost za vaše varno delovanje in posledično slabšo hitrost prenosa podatkov. Naši strokovnjaki lahko analizirajo vašo trenutno konfiguracijo omrežja, ter vam na podlagi tega nadaljnjo svetujejo. Nudimo vam postavitev in konfiguracijo žičnega / brezžičnega usmerjevalnika (routerja). Z dostopnimi točkami (Access Point) vam uredimo signal po meri. Prav tako vam lahko ojačamo brezžični signal (Repeater) v druge prostore stavbe. V kolikor vas kaj dodatno zanima, nas lahko nemudoma pokličete na našo servisno številko, ki jo najdete na naši spletni strani ali pa nas kontaktirate preko spletnega obrazca.

 

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.

  Sprejemam piškotke.