V podjetju Element lab d.o.o. pretežno delamo spletne storitve, ki morajo biti dosegljive na strežnikih 24/7/365.Strežniki morajo delati, brez tega lahko zapremo podjetje.

V decemberskem navalu na spletne strani / trgovine se je eden izmed glavnih strežnikov začel čudno obnašati inprišlo je do te mere, da se strežnik ni več odzival. Po dolgi analizi smo ugotovili da gre za okvaro več diskovnih polj, rešitev podatkov je bila že zelo sporna. Več strokovnjakov iz različnih podjetij je že dvignilo roke nad zadevo in nas obsodilo na propad. Pretežno se lahko zahvalimo podjetju Anni d.o.o., ki so nam na koncu rešili vse podatke in tako rešili podjetje pred morebitnim propadom.

Vse kar lahko rečem je da smo zelo veseli da smo se odločili zadevo predati podjetju Anni (Kotar reševanje podatkov), saj so pristopili k zadevi profesionalno in hitro. Nočemo sploh več razmišljati o temu, kaj bi se zgodilo če podatkov ne bi dobili.

Glede na našo izkušnjo, lahko podjetje Kotar priporočam vsem, v kolikor se vam pripeti kaj podobnega.

Za naše podjetje pa vem, da kolikor bomo v prihodnje še imeli kakšne podobne težave tudi pomislili ne bomo več, da bi k zadevi pristopili sami in s tem tvegali izgubo podatkov, ker na tem področju štejejo samo izkušnje, oprema in veliko znanja, kar pa definitivno imajo v omenjenem podjetju.

Še enkrat hvala podjetju Anni d.o.o. (Kotar reševanje podatkov), osebna zahvala pa Dejanu iz oddelka za reševanje podatkov.

Prav lep pozdrav,

Primož Juvančič
Element lab d.o.o.

Zelo profesionalen odnos in izjemno hitra storitev. Praktično čez noč, sem dobila nazaj vse svoje podatke.
Poleg tega pa so vsi zelo prijazni. Hvala, fantje!

Najlepša hvala vnaprej!
Lep pozdrav!
M. E.

Groza! Kar na enkrat se mi računalnik ni več prižgal.

No, hvala Bogu, je bil še v garanciji, zato sem ga nesla na servis, kjer pa so mi rekli, da podatkov ne morejo dobiti! Ne morejo, in to na servisu!

Prepričana sem bila, da se mi je sesul cel svet - na njem sem imela namreč vse slike od mojega sinčka, ki je bil takrat star 2 leti (le nekaj slik sem imela razvitih).

Slike prvorojenčka, in to od prvih dveh let, ko se res neprestano spreminja in so neprecenljive vrednosti! Računalnik sem vzela nazaj, saj sem upala, da bo kdo drug znal rešiti moje slike. Tudi nekemu drugemu računalniškemu strokovnjaku to ni uspelo, me je pa zastrašil, da to zna le "Kotar" in da zaračuna okoli 1.000 eur. Toliko denarja v tistem trenutku niti slučajno nisva imela.

Vseeno sem poklicala v podjetje Anni d.o.o. in vprašala, če se podatki lahko pridobijo in kakšna bo cena ter če se lahko odločiva čez nekaj mesecev za rešitev teh podatkov.

Javil se je nadvse prijazen sogovornik (Uroš) in rekel, naj pripeljem računalnik v podjetje in mi zagotovil, da se vse da in da se lahko tudi čez eno leto odločim za reševanje podatkov.

Po pregledu diska mi je zagotovil, da se bo dalo pridobiti vse slike, in to za ceno 280 eur! Moram poudariti, da takšne prijaznosti še nisem doživela; mogoče je bila kriva moja visoka nosečnost?!

Glede na to, da so me vsi strašili, kakšen enormen strošek bo to, sem bila s ceno več kot zadovoljna in sem se za reševanje podatkov odločila že takoj naslednji mesec.

Ko je mož prevzel računalnik, me je čakala tudi prisrčna čestitka ob rojstvu drugega otroka v imenu celotnega kolektiva.

Hvala Anni d.o.o., hvala »Kotar reševanje podatkov«, hvala Uroš!

Lea Plut  

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.

  Sprejemam piškotke.