Sodobni računalniki, prenosniki in ostala računalniška oprema (monitorji, tiskalniki, periferija) niso imuni na težave in/ali okvare. V trenutkih nedelovanja pa se uporabniki komaj dobro zavemo, kaj pomeni kakovosten računalniški servis. Vsi si namreč želimo, da bi bilo popravilo ali odprava težave opravljeno kar najhitreje in z najmanj stroški. Pri tem pride do izraza bogato znanje ANNI servisa, ki računalniške težave uporabnikov odpravlja že od leta 1990.

Obilica znanja serviserjev, podkrepljena z izobraževanji, certifikati ter bogatimi izkušnjami, je jamstvo, da bo garancijsko ali izredno popravilo v ANNI servisu opravljeno hitro ter kakovostno. ANNI servis se lahko pohvali tudi z nekaterimi inovativnimi storitvami, kot sta storitev »preskoči vrsto« ter »terenski servis«, ki tako še dvigujeta nivo zadovoljstva strank. Če ne želite, da popravilo postane nočna mora, izberite servis ANNI.

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.

  Sprejemam piškotke.